15° Açık

Yeni İşletmelere Hayırlı Olsun Ziyareti

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Kahramankazan’ın gelişimine katkı sağlayan yeni işletmeleri ziyaret etmeye devam ediyor.
Gündem - 21 Ekim 2024 07:55 A A


Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Kahramankazan’ın gelişimine katkı sağlayan yeni işletmeleri ziyaret etmeye devam ediyor.

Kahramankazan, ekonomisine katkı sağlayan hem istihdam hem de vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayacağı yeni işletmelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Hizmete giren işletmelerin açılış törenine katılarak esnafları yalnız bırakmayan Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, ilçede hizmete giren Meliderm Güzellik Merkezi’nin açılış kurdelasını kesti. Başkan Çırpanoğlu, işletme sahibinden yeni açılan merkez ile ilgili de bilgi aldı. Açılışın ardından hizmete girmeye hazırlanan Bosna Ateşi isimli restoranı da ziyaret eden Başkan Çırpanoğlu, çalışan ve işletme sahipleri ile bir araya geldi.

Kahramankazan’ın irili ufaklı birçok işletmeye ev sahipliği yaptığını belirten Başkan Çırpanoğlu: “Kahramankazan’ın büyüyen dinamizminin gün geçtikçe hız kazandığına şahitlik ediyoruz. Gerek sanayi sektöründe gerekse kişisel bakım, restoran, vatandaşların sosyal aktivitelerini gerçekleştirdiği kafe ve işletmelerle ticarete adım atan esnaflarımızın yanındayız. Esnaflarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.” dedi.

İlçe ekonomisine katkı sağlayan bütün esnafların yanında olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Çırpanoğlu, imkanlar doğrultusunda esnafların sorunlarına yanıt vereceklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu haber 3 kez okundu.
Gündem - 07:55 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.