16° Az bulutlu

Lüleburgaz 2. Kitap ve Edebiyat Fuarı sona erdi

Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenlediği 2. Kitap ve Edebiyat Fuarı sona erdi. 17-20 Ekim arasında düzenlenen fuarda 27 yayınevi, 81 yazar ve sanatçı kitapseverlerle buluştu.
Kültür & Sanat - 21 Ekim 2024 10:11 A A


Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenlediği 2. Kitap ve Edebiyat Fuarı sona erdi. 17-20 Ekim arasında düzenlenen fuarda 27 yayınevi, 81 yazar ve sanatçı kitapseverlerle buluştu. Fuarda onur konuğu Ahmet Telli’nin yanı sıra İlker Ayrık, Ferhat Uludere, Tayfun Pirselimoğlu, Uğur Batı, Zeynep Kaçar, Erdal Güney ve Tuna Kiremitçi gibi isimler de yer aldı. 

Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenlediği 2. Kitap ve Edebiyat Fuarı sona erdi.

17-20 Ekim arasında Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde düzenlenen fuara birbirinden değerli yazar, şair ve yayınevleri katıldı. 

Şair ve yazar Ahmet Telli’nin onur konuğu olduğu fuarda İlker Ayrık, Ferhat Uludere, Tayfun Pirselimoğlu, Uğur Batı, Zeynep Kaçar, Erdal Güney ve Tuna Kiremitçi gibi isimler de söyleşi ve imza günlerinde kitapseverlerle buluştu.

4 GÜNDE ONLARCA SÖYLEŞİ

27 yayınevi, 81 yazar ve sanatçının katıldığı 2. Kitap ve Edebiyat Fuarı’nda her gün ulusal ve yerel yazarlar söyleşi ve imza günlerinde kitapseverlerle buluştu.

Her yaştan kitapsever dört gün boyunca hem edebiyatın derinlerine yolculuk yaptı hem de sıkı takip ettikleri isimlerle bir araya geldi.

Fuar kapsamında onur konuğu Ahmet Telli, İlker Ayrık, Ferhat Uludere, Tayfun Pirselimoğlu, Uğur Batı, Zeynep Kaçar ve Erdal Güney de söyleşi ve imza günleriyle kitapseverlerle buluştu.

AHMET TELLİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Fuarın onur konuğu şair ve yazar Ahmet Telli’nin söyleşi ve imza günü de yoğun ilgi gördü.

Telli şiire bakışı hakkında detaylar paylaşıp, şiirlerinin yer aldığı kitaplardan şiirler okudu.

Telli’ye çiçek ve plaketini Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Pektaş verdi.

KAPANIŞ TUNA KİREMİTÇİ’DEN

Dört gün süren fuar maratonu, Tuna Kiremitçi konseri ile tamamlandı.

Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi Cahit Irgat Salonu’nda sahne alan sanatçı, yaklaşık 1 saat boyunca repertuvarında yer alan hem eski hem de yeni şarkılarını seslendirdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu haber 4 kez okundu.
Kültür & Sanat - 10:11 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.