15° Parçalı bulutlu

Kültür & Sanat HABERLERİ

  • Salihli Belediyesi Himaye-i Etfal Binasında Resim ve Seramik Kursları Başladı

    Salihli Belediyesi Himaye-i Etfal Binasında Resim ve ..

    Salihli Belediyesi’nin düzenlediği resim ve seramik kursları, Himaye-i Etfal Binası’nda resim öğretmeni Nilgün Mıdık Yalçın’ın eğitmenliğinde başladı. Kurslar, özellikle çocukların katılımıyla büyük ilgi görüyor.
  • 4. İzmir Uluslararası Film ve Müzik Festivali’nde geri sayım

    4. İzmir Uluslararası Film ve Müzik Festivali’n..

    İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Ekim-3 Kasım tarihlerinde Kültürlerarası Sanat Derneği iş birliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu’nun desteğiyle 4. İzmir Uluslararası Film ve Müzik Festivali’ni düzenleyecek. 6 kıtadaki 30 ülkeden 60’a yakın filmin gösterileceği, ulusal ve uluslararası olmak üzere iki önemli yarışmanın yapılacağı festivale ilişkin basın toplantısı düzenlendi.
  • Kadıköy Belediyesi Yeldeğirmeni Sanat 2024-2025 konser sezonu başlıyor.

    Kadıköy Belediyesi Yeldeğirmeni Sanat 2024-2025 konse..

    Kadıköy Belediyesi Yeldeğirmeni Sanat’ın sezon açılışı, 19 Ekim Cumartesi akşamı Anemos Trio konseriyle gerçekleşecek.
  • Prime Video’nun Yeni Yerli Orijinal Filmi Mavi Mağara’nın Galası Gerçekleşti

    Prime Video’nun Yeni Yerli Orijinal Filmi Mavi ..

    Kerem Bürsin ve Devrim Özkan’ın başrollerini paylaştığı Mavi Mağara’nın galası, sanat camiasından ünlü isimlerin katılımıyla 17 Ekim’de Frankhan’da gerçekleştirildi.
  • Dünyanın En Kötü Şöhretli Uçak Kazalarını Araştıran ‘Uçak Kazalarının İzinde’ 21 Ekim Pazartesi 22.00’de National Geographic Ekranlarında Başlıyor!

    Dünyanın En Kötü Şöhretli Uçak Kazalarını Araştıran &..

    Bilimin, keşfin ve hikâye anlatımının gücüne inanarak 130 yılı aşkın bir süredir dünyanın en güvenilir markalarından biri olmayı sürdüren National Geographic’in birbirinden iddialı yapımlarını D-Smart, Digiturk ve TOD, KabloTV, Tivibu ve TV+ platformlarından izleyebilirsiniz.
  • Bornova’da yoksullukla mücadele için farkındalık sergisi

    Bornova’da yoksullukla mücadele için farkındalı..

    17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü’nde Bornova Cumhuriyet Meydanı, yoksulluk sorununa dikkat çekmek amacıyla hazırlanan sergiye ev sahipliği yaptı. Bornova Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen sergide, Türkiye’deki yoksulluğun boyutları, veriler ve çarpıcı görsellerle gözler önüne serildi.
  • İstanbul Araştırmaları Enstitüsü’nün Arka Oda Toplantıları yeniden başlıyor

    İstanbul Araştırmaları Enstitüsü’nün Arka Oda T..

    İstanbul Araştırmaları Enstitüsü’nün 2008’den bu yana düzenlediği “Arka Oda Toplantıları” serisi, yeni sezonda çevrimiçi olarak başlıyor.
  • 3. Kemer Müzik Festivali’ne doğru

    3. Kemer Müzik Festivali’ne doğru

    3. Kemer Müzik Festivali, bu yıl 19 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilecek. 
  • Kadınların sesi, Gök Kubbe’de yankılanıyor.

    Kadınların sesi, Gök Kubbe’de yankılanıyor.

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Lucy Kirkwood’un yazdığı, Özden Gököz’ün çevirdiği, Ali Gökmen Altuğ’un yönettiği “Gök Kubbe”yi Londra ve New York’tan sonra İstanbul seyircisiyle buluşturdu.
  • Başrollerini Millie Bobby Brown ve Chris Pratt’in paylaştığı, Russo Kardeşler imzalı “Sanal Ülke,” 14 Mart 2025’te Netflix’te yayınlanacak.

    Başrollerini Millie Bobby Brown ve Chris Pratt’..

    Netflix, Anthony ve Joe Russo kardeşlerin yönettiği, başrollerinde Millie Bobby Brown ve Chris Pratt’e yer veren Sanal Ülke’nin yayın tarihini yeni fragmanı ile duyurdu.
  • Lüleburgaz’da 2. Kitap ve Edebiyat Fuarı başladı

    Lüleburgaz’da 2. Kitap ve Edebiyat Fuarı başladı

    Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenlediği 2. Kitap ve Edebiyat Fuarı, Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde (LYSA) açıldı. 20 Ekim’e kadar devam edecek fuarda 27 yayınevi, 81 yazar ve sanatçı, edebiyatseverlerle buluşacak.
  • Cenon Heyetine İnegöl Kültürü Tanıtıldı

    Cenon Heyetine İnegöl Kültürü Tanıtıldı

    Kardeş şehir protokolü imzalamak üzere İnegöl’e gelen Cenon Belediye Başkanı Jean Farnçois Egron ve beraberindeki heyete, şehrin kültürünü tanıtmak adına İnegöl Belediyesi Halk Dansları ekibi ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli tarafından özel bir gece düzenlendi.