15° Açık

HABERLERİ

  • TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ’19 Ekim Muhtarlar Günü’ buluşmasında konuştu

    TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ’19 Ekim Muh..

    İmamoğlu, “Bir insanı, siyasetle ilgili görüşü üzerinden kavramlandırarak ötekileştirmek diye bir kavram, benim hayatımda ve zihnimde hiç olmadı. Eğer öyle olsaydı, benim ailemin üçte ikisini yok saymam lazım.
  • Cumhuriyet Bayramında Toplu Ulaşım Ücretsiz Olacak ve Büyük Konser Sizi Bekliyor Emir Can İğrek ve Hadise Sahne Alacak

    Cumhuriyet Bayramında Toplu Ulaşım Ücretsiz Olacak ve..

    Cumhuriyetin 101’inci yıldönümünde İstanbul’da toplu ulaşım ücretsiz olacak. İBB tarafından organize edilen kutlamaların adresi Yenikapı Etkinlik Alanı olacak. Emir Can İğrek ve Hadise’nin de sahne alacağı ücretsiz halk konseri düzenlenecek.
  • İstanbul Araştırmaları Enstitüsü’nün Arka Oda Toplantıları yeniden başlıyor

    İstanbul Araştırmaları Enstitüsü’nün Arka Oda T..

    İstanbul Araştırmaları Enstitüsü’nün 2008’den bu yana düzenlediği “Arka Oda Toplantıları” serisi, yeni sezonda çevrimiçi olarak başlıyor.
  • Macaristan’ın Meşhur Parlamentosu İstanbul’da!

    Macaristan’ın Meşhur Parlamentosu İstanbul̵..

    Macaristan Meclis Başkanı László Kövér’in resmi bir ziyaret için Türkiye’ye geldiği gün, İstanbul’da Tarık Zafer Tunaya Kültür Merkezi’nde “Tuna Nehri Kıyısındaki Parlamento” sergisinin de açılışını yaptı. Sergi, 31 Ekim tarihine kadar ziyaretçilerini bekliyor.
  • Ekrem İmamoğlu’ndan dünyaya ‘otoriter rejimler’ uyarısı: Barış yoksa, demokrasi de yoktur.

    Ekrem İmamoğlu’ndan dünyaya ‘otoriter rej..

    TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dünyanın hemen her yerinden 500’den fazla belediye başkanının katılımıyla Meksika’nın başkenti Mexico City’de 11’ncisi gerçekleştirilen ‘Bloomberg CityLab 2024 Zirvesi’nde konuştu.
  • Sony Türkiye sponsorluğundaki 7. Photomaraton, 19 Ekim’de Sirkeci’de düzenlenecek!

    Sony Türkiye sponsorluğundaki 7. Photomaraton, 19 Eki..

    Türkiye’nin en prestijli sokak fotoğrafçılığı etkinliklerinden biri olan PhotoMaraton, Sony Türkiye’nin ana sponsorluğuyla 19 Ekim Cumartesi günü yedinci kez İstanbul sokaklarını fotoğraf sanatının büyüsüyle buluşturuyor.
  • TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 3 Kasım Pazar günü koşulacak İş Bankası 46. İstanbul Maratonu basın toplantısında konuştu

    TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 3 Kasım Pazar günü..

    “135 bin çocuğa, 21 farklı branşta spor eğitimi veren bir kurumuz” bilgisini paylaşan İmamoğlu, “İstanbul’un spor kenti olmasını arzuluyoruz.
  • Serçeşme Hünkâr Hacı Bektaş Veli Festivali, 11-13 Ekim’de Maltepe Etkinlik Alanı’nda

    Serçeşme Hünkâr Hacı Bektaş Veli Festivali, 11-13 Eki..

    Maltepe Etkinlik Alanı, 11-13 Ekim 2024 tarihlerinde Serçeşme Hünkâr Hacı Bektaş Veli Festivali’ne ev sahipliği yapacak.
  • Dünyada kapalı gişe sahnelenen “Küçük Prens” Haliç Kongre Merkezi’nde

    Dünyada kapalı gişe sahnelenen “Küçük PrensR..

    İstanbul Haliç Kongre Merkezi, Antoine de Saint-Exupéry’nin ölümsüz eseri Küçük Prens’in harika sahne şovuna ev sahipliği yapıyor. Broadway Entertainment Group’un yapımını üstlendiği 21 Kasım–1 Aralık 2024 tarihleri arasında sahnelenecek dans, müzik, projeksiyon ve akrobasi ile yeniden şekillenen şovun bilet satışlarıysa devam ediyor. 
  • İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıldönümünü, Beşiktaş Meydanı’nda İstanbullularla birlikte kutladı.

    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un düşman ..

    “Bu şehrin en güzel anını birlikte kutlayacağız. Her güzel anını bu memleketin birlikte yaşayacağız” diyen İmamoğlu, “İstanbullular kendinize güvenin. Gücünüzü bilin.