EÜ’de “5. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür çalışmaları Sempozyumu” düzenlenecek
Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi tarafından “5. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür çalışmaları Sempozyumu” düzenlenecek. “Mutfak Kültürü ve Göç” teması ile 10-12 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan sempozyum, hem çevrimiçi hem de yüz yüze katılımcılarla buluşacak.
Sempozyumda; gastronomi, turizm ve kültür çalışmaları alanında uzman akademisyenler, araştırmacılar ve sektör profesyonelleri bir araya gelerek, mutfak kültürünün göç ile nasıl şekillendiğini ve etkilendiğini tartışacak.
Sempozyum hakkında detaylı bilgiye Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi web sitesinden ulaşılabiliyor.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Bu haber 7 kez okundu.BENZER HABERLER
-
İnegöl’de Kadına Yönelik Şiddete Karşı Anlamlı Etkinlik
-
Mudanya’da Kadın Eşitlik Merkezi açıldı: “Kadınlara Güvenli Gelecek”
-
Konak’ta “6284-İzmir” buluşması: Cins kırıma varan bir tabloyla karşı karşıyayız
-
Nilüferli kadınlardan şiddete karşı tek ses
-
Başkan Ertaş’tan 24 Kasım’da anlamlı ziyaretler
-
Kolombiya ile İzmir arasında kardeşlik ilişkileri gelişecek
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.