EÜ’de “5. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür çalışmaları Sempozyumu” düzenlenecek
Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi tarafından “5. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür çalışmaları Sempozyumu” düzenlenecek. “Mutfak Kültürü ve Göç” teması ile 10-12 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan sempozyum, hem çevrimiçi hem de yüz yüze katılımcılarla buluşacak.
Sempozyumda; gastronomi, turizm ve kültür çalışmaları alanında uzman akademisyenler, araştırmacılar ve sektör profesyonelleri bir araya gelerek, mutfak kültürünün göç ile nasıl şekillendiğini ve etkilendiğini tartışacak.
Sempozyum hakkında detaylı bilgiye Ege Üniversitesi Çeşme Turizm Fakültesi web sitesinden ulaşılabiliyor.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı
Bu haber 6 kez okundu.BENZER HABERLER
-
Başkan Tugay Selanik’te “İzmir ile Selanik arasında deniz ve hava ulaşımı için çalışacağız”
-
MASKİ Şehzadelerli Muhtarların Taleplerini Dinledi
-
Öğrencilerden Türk bayrağı koreografisi
-
ASRock, Z890 Serisi Anakartlarla Yeni Taichi Çağını Başlattı
-
İnegöl Halk Dansları Ekibi Dünya 1’incisi Oldu
-
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, tiyatro sezonunun yeni haftasında 8 oyunla seyirci karşısına çıkıyor.
YORUM BIRAK
YORUMLAR
Hiç yorum yapılmamış.