19° Açık

Erasmus öğrencilerinden Kemer Belediyesi Kültür Evi’ne ziyaret

Türkiye’nin yanı sıra Fransa, Bulgaristan, Almanya, İspanya, Kuzey Makedonya’dan 48 erasmus öğrencisi, Kemer Belediyesi Kültür Evi’ni ziyaret etti.
Gündem - 26 Ekim 2024 11:13 A A


Türkiye’nin yanı sıra Fransa, Bulgaristan, Almanya, İspanya, Kuzey Makedonya’dan 48 erasmus öğrencisi, Kemer Belediyesi Kültür Evi’ni ziyaret etti.

 

Erasmus öğrencileri, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Kültür Evi Sorumlusu yerel tarihçi Ramazan Kar’dan Kemer ile ilgili bilgiler aldı.

 

Başkan Topaloğlu, Kültür Evi bahçesindeki mandalina ağaçlarından topladığı mandalinalardan öğrencilere ikramda bulundu.

 

Öğrencilerle bir sürte sohbet eden Başkan Topaloğlu, “Erasmus öğrencilerini Kemer’de ağırlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. Hepsi Kemer’imize hoş gelmiş. Burada Kemer’in tarihini, turizmini, sanatsal ve kültürel faaliyetlerini, doğasını, denizini ve tarihi yerleri öğreniyorlar. Kemer’imizi en iyi şekilde tanıtmaya devam ediyoruz. Erasmus öğrencilerini Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşun 101. yılı kutlamaları kapsamında 29 Ekim’deki fener alayımıza ve Selda Bağcan konserimize davet ettik. Hepsini bekliyoruz.” dedi. 

 

Kültür Evi Sorumlusu Ramazan Kar daha sonra öğrencilere Kemer’in belleğini ve eski Kemer ile yeni Kemer’in tarihi ile ilgili bilgiler vererek, Kültür Evi’nde sergilenen eşyaları anlattı.

 

Başkan Topaloğlu, ziyaret sonrası öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu haber 3 kez okundu.
Gündem - 11:13 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.