15° Parçalı bulutlu

Eğitim HABERLERİ

  • MASKİ Personellerine ‘İletişim Yönetimi Eğitimi’ Verildi

    MASKİ Personellerine ‘İletişim Yönetimi Eğitimi..

    MASKİ Genel Müdürlüğü ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MCBÜSEM) arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, 17 ilçede görev yapan personele 3 hafta boyunca verilen  ‘İletişim Yönetimi Eğitimi’ tamamlandı.  
  • Kandıra’da yeni evl çiftler sertifikalarını aldı

    Kandıra’da yeni evl çiftler sertifikalarını aldı

    Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kocaeli İl müdürlüğü tarafından Kocaeli genelinde başlatılan ‘Evlilik Sınıfı’ seminerleri’ nin ilki Kandıra Belediyesi ile düzenlenen ortak bir protokol gereği Kandıra Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
  • Okul Kış Saati Uygulaması Nasıl Olacak?

    Okul Kış Saati Uygulaması Nasıl Olacak?

    Okul Kış saatleri nasıl belirlenecek? Milli Eğitim Bakanlığı, ‘kış saati’ ve ders başlangıç saatleri hakkında bir genelge yayımlandı. 
  • Geleceğin Mühendisleri Z Akademi’de…

    Geleceğin Mühendisleri Z Akademi’de…

    Bilim Zeytinburnu ilçede eğitim gören ve derslerinde başarılı olan 4 ve 5. Sınıf öğrencilerine Z Akademi bünyesinde verdiği doğa bilimleri, teknoloji, tasarım ve matematik ders ve atölyeleriyle geleceğin mühendislerini yetiştirmeye devam ediyor.
  • Başkan Mutlu, Oyun Evi’nin minikleriyle bir araya geldi “Okul öncesi eğitim her çocuğun hakkı”

    Başkan Mutlu, Oyun Evi’nin minikleriyle bir ara..

    Konak Belediyesi’nin 3-5 yaş grubuna okul öncesi eğitim desteği veren Beştepeler Sosyal Tesisleri Oyun Evi’nde çocuklarla buluşan Başkan Mutlu, “Okul öncesi eğitim, her çocuğun ücretsiz ve kolayca ulaşabildiği bir hak olmalı.
  • Başkan Çerçioğlu, memur adaylarının yanında olduğunu belirtti.

    Başkan Çerçioğlu, memur adaylarının yanında olduğunu ..

    Çerçioğlu eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla öncü proje ve hizmetlere imza atıyor, Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) hazırlanan memur adaylarının da yanında olmaya devam ediyor.
  • Bilgisayar işletmenliği ve operatörlüğü kursu açılacak.

    Bilgisayar işletmenliği ve operatörlüğü kursu açılacak.

    Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM)’nde, açılacak olan Bilgisayar İşletmenliği ve Operatörlüğü Kursu için kayıtlar başlıyor.
  • Albaraka Türk ve Marmara Üniversitesi İslam Ekonomisi ve Finans Enstitüsü, lisansüstü eğitim programları kapsamında iş birliği yapacak.

    Albaraka Türk ve Marmara Üniversitesi İslam Ekonomisi..

    Türkiye’nin ilk ve öncü katılım bankası Albaraka Türk ile köklü eğitim kurumlarından Marmara Üniversitesi, lisansüstü eğitim programları için iş birliği protokolü imzaladı.
  • Selçuklu Belediyesi, Selçuklu Sanat, Eğitim, Teknoloji ve Atölye Programları (SETAP) kapsamında faaliyetlerini sürdüren Hatice Hatun Çocuk Mektebi’nde yeni dönem eğitimleri devam ediyor

    Selçuklu Belediyesi, Selçuklu Sanat, Eğitim, Teknoloj..

    4-6 yaş aralığında 133 öğrencinin faydalandığı merkez, okul öncesi öğrencileri için eğlenceli bir eğitim ortamı sunuyor.
  • MASKİ Personeline Teknoloji Eğitimi

    MASKİ Personeline Teknoloji Eğitimi

    MASKİ Genel Müdürlüğü ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MCBÜSEM) arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, Kanal Açma ve Atık Su Arıtma Tesislerinde görev yapan personellere eğitim verildi.
  • Takeda Türkiye sürdürülebilirlik çalışmaları çerçevesinde, Tohum Otizm Vakfı’nın “Her Sınıf Bir Tohum” projesine destek oldu.

    Takeda Türkiye sürdürülebilirlik çalışmaları çerçeves..

    243 yıldır yaşamları iyileştirmek için çalışmalarını yürüten Takeda, yeni tedavi yöntemleri geliştirirken, sürdürülebilirlik alanında da çalışmalarını sürdürüyor. 80 ülkede faaliyet gösteren firma sosyal sorumluluk politikası çerçevesinde bulunduğu toplumların ihtiyaçlarına yönelik projeler hayata geçiriyor. 
  • Konya’nın Eğitim Markası KOMEK Yeni Döneme 63 Bin Kursiyerle Başladı

    Konya’nın Eğitim Markası KOMEK Yeni Döneme 63 B..

    Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri, 63 binin üzerinde kursiyerle güz dönemine yüz yüze ve uzaktan eğitimle başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, KOMEK’e gösterilen ilgiden memnuniyet duyduklarını belirterek, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. KOMEK kurslarına katılan kursiyerler de eğitimlere katılmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek kendilerine bu imkanı sunan Başkan Altay’a teşekkür ettiler.