15° Açık

Cumhuriyet Bayramı Kemer’de coşkuyla kutlanacak

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 27 Ekim Pazar (Bugün) saat 20:00’de Atatürk Parkı’nda Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Kemer Yörükler Derneği tarafından düzenlenen programda sanatçı Enver Çatal sahne alacak.
Gündem - 27 Ekim 2024 17:16 A A


Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 27 Ekim Pazar (Bugün) saat 20:00’de Atatürk Parkı’nda Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Kemer Yörükler Derneği tarafından düzenlenen programda sanatçı Enver Çatal sahne alacak. Aynı zamanda alanda her ay düzenlenen Üreten Ev Hanımları Kermesi gerçekleşecek. 

 

Fener Alayı ve Selda Bağcan konseri 

 

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, 29 Ekim Salı günü saat 19:30’da Kemer Belediyesi önünden başlayacak olan Fener Alayı ile devam edecek. Kemer Belediyesi Gençlik Bando ve Orkestrası eşliğinde yapılacak olan fener alayından sonra ünlü sanatçı Selda Bağcan Cumhuriyet Meydanı’nda saat 20:00’de konser verecek. 

 

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 101. yılını Kemer’imizde coşkuyla kutlamaya hazırlanıyoruz. Bugün sanatçımız Enver Çatal bir konser verecek. Konser alanında her ay düzenlediğimiz Üreten ev hanımları kermesimiz de olacak. 29 Ekim günü de fener alayımız olacak ve arkasından değerli sanatçımız Selda Bağcan bir konser verecek. Hem fener alayımıza hem de konserimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” dedi. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu haber 4 kez okundu.
Gündem - 17:16 A A
BENZER HABERLER

YORUM BIRAK

YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.