Son Dakika Haberi… Metin Arolat hayatını kaybetti

Magazin - 21 Eylül 2024 06:52

52 yaşındaki ünlü şarkıcı Metin Arolat, İstanbul’da sahne aldığı bir mekanda kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Yönetmen ve şarkıcı Metin Arolat‘tan üzücü haber geldi. Kozyatağı’nda sahne aldığı sırada şarkı söylerken aniden fenalaşan Arolat’a hemen kalp masajı yapıldı.

Ambulansla hastaneye kaldırılan Arolat isim, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

SAHNEDE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

hurriyet.com.tr’ye konuşan ünlü sanatçının menajeri Halil Yıldırım, “Ben Antalya’daydım. Sahnede kalp krizi geçirdiğini öğrendim. Hemen hastaneye kaldırmışlar ancak maalesef kurtarılamamış. Acı haber az önce ulaştı. Çok üzgünüz, tüm sevenlerinin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

“SADECE BEN KALDIM!”

Metin Arolat, 2 ay önce çocukluk fotoğrafını Instagram sayfasında paylaşıp şu notu düşmüştü:

“Bugün anneciğim, babamın ve abimin yanına göçeli tam 4 yıl oldu. Şimdi üçü yan yana yatıyorlar. Oysa bu fotoğraf çekilirken böyle bir şey aklımıza gelir miydi? Bu, benim için en mutlu günlerin fotoğrafı. Hepimiz bir aradayken, henüz kimseyi kaybetmemişken, o bitmeyen acıyı, dinmeyen özlemi, sonsuz ayrılığı ve yalnızlığı henüz bilmiyorken. Kaybettiğimiz herkese dualarımı gönderiyorum.”

Rejim Yapıyordu

Ünlü şarkıcının ölüm haberini alan yakın arkadaşı sanatçı Demet Sağıroğlu, üzüntüsünü şu sözlerle dile getirdi: “Metin çok yakın arkadaşımdı, onu kardeşim gibi severdim. Yine rejim yapıyormuş. Bizde hep olur bu ölüm diyetleri. Sanırım kalbi bu duruma dayanamadı. Menajeri, gülerek veda ettiğini söyledi, çok neşeliymiş o gece. Ailesi İzmir’deydi, İstanbul’da yanında kimse yoktu. Birkaç yıl önce annesini kaybetmişti ve bu acının yükü de hep üzerindeydi.”

 

Sağıroğlu, olay anını da paylaştı: “Sahnede kısa bir süre kötü hissetmiş, sahneye çıktıktan 20 dakika sonra arka tarafa geçmiş ve gömleğini çıkarmış. Kolunun uyuştuğunu söylemiş ama sonra toparlanıp ‘Verin gömleğimi, iyiyim ben’ demiş ve tekrar sahneye dönmüş. Ancak daha sonra sahnede tekrar fenalaşıp yere yığılmış. O sırada orada bir hemşire varmış, hemen müdahale etmiş ve ambulans çağırmışlar. Ancak ambulans gelene kadar kalbi durmuş. Ambulansta tekrar hayata döndürülmüş ama yolda yeniden kalbi durmuş ve bu sefer maalesef kurtarılamamış.

 

Sevenlerine sabır diliyorum. Güzel bir yere gittiğini düşünüyorum, çünkü Metin hep güler yüzlüydü. Mekanı cennet olsun.”

EN MUTLU OLDUĞUM YER SAHNE

Metin Arolat, ölümünden sadece iki gün önce katıldığı Armağan Çağlayan’ın programında, “Hayatta en mutlu olduğum yer sahne” diyerek sahneye olan tutkusunu dile getirmişti.

 

 

BENZER HABERLER