SON DAKİKA: Ankara Kazan’daki TUSAŞ’a saldırıda yeni detaylar: Teröristin ve taksicinin son görüntüsü ortaya çıktı!

Gündem - 23 Ekim 2024 19:10

Son dakika: Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ.’ye (TUSAŞ) yapılan terör saldırısıyla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Teröristler ile şehit olan taksici Murat Arslan’ın son görüntülerine SABAH ulaştı. Görüntülerde kadın teröristin müşteri olarak Arslan’a ait taksiye bindiği görülürken, erkek teröristin ise yol üzerinden alınmış olabileceği ihtimali değerlendiriliyor.

 

Ankara Kahramankazan’da saat 15.20 sularında nizamiye girişinde terör saldırısı yapıldı. Patlama ve silah seslerinin duyulması üzerine bölgeye güvenlik güçleri, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

 
TEK BAŞINA MÜŞTERİ GİBİ GELDİ
TUSAŞ‘a yapılan saldırıda 2 terörist etkisiz hale getirildi. Hain saldırıda 17 kişi yaralanırken 4 vatandaşımız şehit oldu. İki teröristin TUSAŞ’a gitmek için kullandığı taksinin şoförü şehit Murat Arslan’ın son görüntülerine SABAH ulaştı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER: KADIN TERÖRİST TAKSİYE BÖYLE BİNMİŞ
Güvenlik kamerası görüntülerinde henüz kimliği belirlenemeyen kadın teröristin, durağa müşteri gibi gelerek bir süre beklediği ve şehit Murat Arslan’a ait olan taksiye binmek için aracın ön kapısında beklediği görüldü.

İşte teröristin ve taksicinin son görüntüsü

DİĞER TERÖRİST SONRADAN ARACA BİNDİ

Kadın teröristin normal bir müşteri gibi tek başına taksiye binmesinin ardından Arslan’ın kontrollündeki araçla Kahramankazan’da bulunan duraktan uzaklaştıkları görüldü.
Öte yandan erkek olan teröristin ise yol üzerinden alınmış olabileceği düşünülüyor.

BENZER HABERLER