Homeopat Ezgi Nevçehan’dan Sağlıklı Yaşam Önerileri

 Eczacı ve Homeopat Ezgi Nevçehan, uzun ve sağlıklı yaşamın sırlarını anlattı. 
Sağlık - 28 Ekim 2024 09:20

Eczacı ve Homeopat Ezgi Nevçehan, uzun ve sağlıklı yaşamın sırlarını anlattı.

Eczacı ve Homeopat Ezgi Nevçehan, dünyanın önde gelen pazarlama uzmanları ve iş dünyasının liderlerini biraraya getiren Global Marketing Summit 2024’te yaptığı konuşmada uzun, sağlıklı ve başarılı bir yaşamın sırlarını paylaştı. Konuşmasında, yaşam süresini uzatmanın yanı sıra yaşam kalitesini artırmanın yollarına değinen Nevçehan, bu süreçte homeopatinin ve “Blue Zone” (Mavi Bölge) yaşam tarzının önemini vurguladı. Rumeli70 Eczanesi kurucusu ve sahibi Eczacı ve Homeopat Ezgi Nevçehan, dünyanın önde gelen pazarlama uzmanları ve iş dünyasının liderlerini bir araya getiren Global Marketing Summit 2024’te sağlıklı yaşlanma üzerine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Genetik faktörlerin yaşlanmada belirleyici olmadığını, bireylerin yaşam tarzı seçimleri ve çevresel faktörlerle sağlıklı bir yaşlanma sürecini yönetebileceğini belirten Nevçehan, “İnsan, doğanın ayrılmaz bir parçasıdır; doğayla iç içe bir yaşamın uzun ömür, mutluluk ve sağlık getirdiğine inanıyorum, dedi.

“Blue Zones” ve Uzun Yaşam Sırları

Dünyanın çeşitli bölgelerinde ortalama yaşam süresinin çok daha yüksek olduğu “Blue Zone” olarak bilinen bölgelerdeki insanlar, sosyal bağlar, sağlıklı beslenme ve aktif yaşam gibi faktörler sayesinde uzun ve sağlıklı bir ömür sürüyorlar. Nevçehan, bu yaşam tarzını benimsemenin herkes için mümkün olduğunu belirtti.

Homeopatinin Rolü

Homeopati ile sağlıklı yaşlanmanın desteklenebileceğini ifade eden Nevçehan, kişiye özel doğal tedavi yöntemleri sayesinde stres yönetimi ve duygusal dengenin sağlanabileceğini, böylece yaşlanma sürecinin yavaşlatılabileceğini söyledi. Homeopati, bireylerin fiziksel ve zihinsel sağlığını bir bütün olarak ele alarak uzun ve kaliteli bir yaşamın kapılarını açıyor.

Başarılı İş Yaşamı İçin Öneriler

Ezgi Nevçehan, iş dünyasında başarılı olmak ve uzun vadede verimliliği artırmak için öneriler;

BENZER HABERLER