ChatGPT’nin Yeni Gelişmiş Ses Modu Nasıl Kullanılır?

Teknoloji - 24 Eylül 2024 23:59

OpenAI, ChatGPT’ye Gelişmiş ses modunu Getirdi! Yapay zeka dünyasında heyecan verici bir gelişme yaşandı. OpenAI, ChatGPT’ye eklediği Gelişmiş Ses Modu (AVM) ile sohbet botlarını bir üst seviyeye taşıdı.

OpenAI‘ın yeni Gelişmiş Ses Modu (AVM) ile ChatGPT, sayfalardan çıkıp aramıza katıldı. Arbor, Maple, Sol, Spruce ve Vale gibi farklı kişiliklerde beş yeni sesle donatılan ChatGPT, artık sadece bir sohbet botu değil, gerçek bir arkadaş gibi. Gelecekte yapay zeka ile etkileşimlerimiz nasıl şekillenecek, merakla bekliyoruz!

OpenAI, ChatGPT için geliştirdiği Gelişmiş Ses Modunu Kullanıma Sundu

OpenAI, ChatGPT‘yi daha da kişiselleştirerek kullanıcı deneyimini zirveye taşıdı. Artık dokuz farklı ses seçeneğiyle, ChatGPT ile sohbet etmek adeta bir arkadaşınızla konuşmak gibi olacak. Yeni arayüzdeki mavi animasyonlu küre de bu deneyimi daha da keyifli hale getiriyor.

 

Haberin Videosu için tıklayınız

 

OpenAI’ın heyecanla beklenen Gelişmiş Ses Modu (AVM), şu anda ChatGPT Plus ve Teams abonelerinin keyfine sunulmuş durumda. Dokuz farklı ses seçeneğiyle kullanıcılar daha kişisel bir deneyim yaşayabilirken, bazı bölgelerde bu özellik henüz kullanıma açılmadı. AB, İngiltere, Norveç ve İsviçre gibi ülkelerdeki kullanıcılar, bu yeniliğe ulaşmak için biraz daha beklemek zorunda kalacak.

OpenAI, ChatGPT’yi sadece sesle değil, aynı zamanda özel talimatlar ve gelişmiş bellek özelliği ile daha da kişiselleştirmeye imkan tanıyor. Artık ChatGPT, sizin ihtiyaçlarınıza göre şekillenen, geçmişi hatırlayan bir yapay zeka asistanı haline geliyor.

OpenAI’ın ChatGPT’ye getirdiği son güncellemeyle yapay zeka asistanımız daha da kişiselleşti ve akıllı hale geldi. Özel talimatlar ve gelişmiş bellek özelliği sayesinde ChatGPT, kullanıcılarına daha iyi hizmet verebiliyor. Ancak, video ve ekran paylaşımı gibi beklenen bazı özellikler henüz kullanıma sunulmadı. OpenAI’ın bu özelliklerin geliştirilmesi üzerinde çalıştığı biliniyor.

BENZER HABERLER