Battlefield 2042’nin Yeni Etkinliği Circle Of Hell, Oyuncuları Daha Çetin Geçecek Savaşlara Davet Ediyor

Yepyeni bir Event Pass ile birlikte gelecek olan etkinlik, yaklaşık bir ay boyunca oyuncuları ekran başına kilitleyecek
Teknoloji - 25 Ekim 2024 08:56

Battlefield 2042’nin yeni temalı etkinliği, Circle of Hell’e hazır olun! 29 Ekim Salı’dan 26 Kasım Salı’ya kadar dört hafta boyunca tüm oyuncular için yayınlanacak olan etkinlik, oyuncuların yeteneklerini sınayacak özelliklerle geliyor.

 

Circle of Hell fragmanını hemen izlemek için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu etkinlikte oyunun adı “ölümcül olmak”. Yeni sınırlı süreli deneyimler, Hardcore Conquest, Hardcore Rush ve Hardcore Breakthrough ile oyuncular, daha yüksek hasar, sınırlı HUD ve kilitlenen silahlar ile becerilerini daha önce hiç olmadığı gibi test edecek ölümcül savaşlarda yer alabilecekler. Ayrıca, Circle of Hell’in Hardcore harita rotasyonunda Battle of the Bulge, El Alamein, Orbital ve Redacted bulunuyor. Hem Battle of the Bulge, hem de El Alamein görsel güncellemeler alacak ve M1 Garand silahı Portal’dan All-Out Warfare’a gelecek. 

 

Büyük ölçüde yeniden şekillenen savaş alanı deneyiminin yanı sıra Circle of Hell, yeni kozmetikler, ürkütücü ödüller ve keyifli modlar ile yepyeni bir Event Pass’i de yanında getiriyor. Oyuncular, BFC ve dört efsanevi öge dahil daha fazla açılabilir öge kazanmaya devam edebilir. 

 

En son Battlefield haberlerinden haberdar olmak için @Battlefield X hesabını takip edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

BENZER HABERLER